Pananya ogé ngagunakeun kecap pagawéan bantu do (does). Pikeun naroskeun patarosan dina Present Simple,
Imah Inggris
Present Perfect diwangun ngagunakeun kecap pagawéan bantu to have / has jeung wangun katilu tina kecap pagawéan semantik.
Imah Inggris
Pikeun nyieun kalimat négatip, anjeun kedah nempatkeun kecap "henteu" saatos kecap pagawéan modal. Contona, urang boga
Imah Inggris
Mibanda = milik, milik Dina harti ieu, boga nujul kana kecap gawe nganyatakeun milik.
Imah Inggris
Warga Inggris nganggap oatmeal janten piring Skotlandia, sabab sanajan dina Kamus Penjelasan Samuel Johnson,
Imah Inggris
Urang Inggris tuang seueur daging: daging pedet, sapi, domba, babi, buruan; aranjeunna seueur nganggo jeroan sareng getih.
Imah Inggris
Produk utama dianggap lauk, daging, kentang, sayuran sareng sereal. Daging dikonsumsi ku ampir sadayana
Imah Inggris
Urang Inggris biasana ngagaduhan 4 tuang sadinten: sarapan, tuang siang, teh (tabuh 5
Imah Inggris
Dahar antara sarapan jeung dahar beurang disebut brunch (kabentuk tina sarapan jeung dahar beurang). Gaduh jajan
Imah Inggris
Masakan Inggris tradisional nyaéta lauk sareng fries, casserole kentang sareng daging sareng kentang mashed.
Imah Inggris